Kildemose "kult" festival 2012
2. - 3. - 4. - 5. august

KILDEMOSEFESTIVAL PROUDLY PRESENTS:

THE DIFF
FridayThe Diff blev dannet i nyborg i 1984, som udløber af Quetzalcoatl af Lars Broholm og Morten Wittrup, med Allan Riis på trommer.
I den originale version spillede vi næsten udelukkende originalt materiale.
Vi var med i DR's Musikhjørnet og spillede en del rundt omkring i DK, størst da vi lukkede en aften i det grønne telt på Roskilde Festival. Diff blev opløst i 1988.
Da Jerry Garcia døde i 1995, blev vi inviteret til at spille til et memorial arrangement på Rytmeposten I Odense. Det var nu med Troels Bech på bas og et år senere udvidet med Søren Kannegaard som 2. trommeslager. Musikken var nu udelukkende Grateful Dead numre og G.D. covers.
Der var en del tyske Deadheads tilstede, som hørte os og efterfølgende inviterede os til at spille i Tyskland, hvor vi har spillet til flere festivaller.
Siden 2005 har vi spillet på alle Kildemosefestivaller på nær en.
Diff's fortolkninger af G.D. musik er ikke en direkte kopi, men vi mener selv at vi er tro mod feelingen i sangene og tilstræber at gøre det på vores egen måde.

DIFF –en sjov aften med gode sange fra et af de mest interessante hjørner i rockhistorien- med musikken i højsædet og altid løftet af publikums entuisiasme.

Gruppens medlemmer har spillet i utallige sammenhænge bl.a. Pafpetakel, Sensationel Psychopoppers, Poets, Sort Sol, TS Høeg, Dream Caravan, Darleens, BossaBandet og Dicte.

Guitar / sang. Lars Broholm
Bas / sang. Troels Beck
Guitar / sang. Morten Wittrup
Trommer. Søren Kannegaard
Keyboards.
H. C. Hofdahl

The Diff live at Kildemose Festival 2011
West LA Fade Away.mp3

Diff & Anneliese live at Kildemose Festival 08
Scarlet Begonia / Fire On The Mountain.mp3
(Audience rec.)

Wang Dang Doddle.mp3
Cold Rain And Snow.mp3
Blue Moon Party 2007

Bertha.mp3
Bird Song.mp3
Cassidy.mp3
Help On The Way> Slipknot> Franklin's Tower.mp3
Kildemosen 2006.

The Diff & Anneliese live at Kildemose Festival 08. Foto: Emil