Kildemose "kult" festival 2013
1. - 2. - 3. - 4. august

KILDEMOSEFESTIVAL PROUDLY PRESENTS:

THE SENSATIONAL PSYCHO POPPERS
Thursday

Foto: Can & Jan D

Samme lyd ny inspiration, men altid trofast mod det gamle. 
Når vi har spillet sammen i 20 år, er det ikke ens betydende med, at vi har op til flere udgivelser bag os. 
Men vi har mange optagelser, med forskellige take, liggende fra forskellige perioder vi har været igennem, så man kan aldrig vide.
Da vi mødte hinanden til noget hygge jam på muzirkus, for ca 20 år siden, faldt det helt naturligt, at det måtte være os, vi oplevede en fælles musikalitet, på samme niveau, som individuele brikker i en større sammenhæng, der bare passede perfekt sammen. 
Efter et par måneder hed vi "WC" ...., her blev der virkelig eksperimenteret og leget, alt skulle afprøves og efter et års tid blev vi automatisk drejet ind på det spor vi befinder os på idag. 
Vi føler os meget heldige, at det lige blev os, fordi vi har opnået vores helt egen lyd og udtryk, som vi har bygget videre på lige siden, og idag hygger vi os stadig sammen. 
Vi spiller sammen ved at lytte, tit aftaler vi slet ingen ting, vi mærker bare efter, føler og prøver af, retter til og pludselig !! ...., øver og øver. 
Vi har vores roller hver især,  vi alle vægter lige meget og for at det skal  kunne fungere optimalt, må vi alle løfte og være 100% til stede, da musikken vi spiller er en smule kompliceret, der er meget at huske på. 
Hvor vores udtryk kommer fra vides ikke præsis, vi har ikke nogen forbilleder, vi blander bare alle stilarter, og leger med det, ind til det bliver til os. 
Hvad det så er vi spiller, kan du forløbigt kun opleve på myspace.dk og når vi spiller live og her vil vi gøre vores yderste. 
Hvis ord rækker, vil vores stilart være en slags: psykedelisk rock / grounge jazz, viklet både ind i punk og pop.  
Tspp består af:
Søren Kannegaard percusion 
Lars Broholm Guitar / Vocal 
Lars Fuhr Bas / Vocal
 


Trommer. Søren Kannegaard
Guitar / sang. Lars Broholm
Bas / sang. Lars Fuhr

www.myspace.com/psychopoppers

Revengeful Refuge.mp3
Turning Point.mp3
Let The Sun In

Odd Generation.mp3
Kildemosen 04

Fine Girl.mp3
Kildemosen 04

www.Lars Fuhr.com
Lars Fuhr på Myspace
Pafpetakel.dk
larsfuhr@hotmail.com