Kildemose "kult" festival 2008
27. - 28. - 29. juni.

KILDEMOSEFESTIVAL PROUDLY PRESENTS:

Tee Bee & Friends
Friday 19:00Tee Bee himself og vennerne i bandet har rødder tilbage i det odenseanske musikmiljø fra start-firserne og frem til slut-halvfemserne. Her spillede de i perioder både sammen og i mange andre band-sammenhænge.
Tee Bee & Friends har i denne “nye” udgave spillet sammen siden 2005. Det handler for bandet om at spille og fortolke den fede Blues og for dem er det den mere moderne stil med plads til lidt mix fra andre stilarter. Blues er nemlig en alsidig genre, som også rækker ud over helt straight 12-takters blues. Netop dette område af blues-musikken er spændende at dyrke.
Tee Bee & Friends fortolker numre af bl.a. Wayne Baker Brooks, Freddie King, Nine Below Zero, Guy Forsyth, Delbert McClinton, Papa Chubby, Robben Ford, Shades of Blue, Blues Brothers Band m.fl.
Tee Bee & Friends har i 2006 - 2007 udgivet 2 promotion-CD’er med 9 numre på hver. Disse kan fremsendes efter forespørgsel via hjemmeside.
Klik gerne ind på: home20.inet.tele.dk/teebeeandfriends
Den drivende kraft i bandet er engagementet, glæden og venskabet. Musikken bliver fortolket personligt og med masser af energi. Der er plads til både tråd, groove og felling.

”The blues is gonna get you”.

Tee Bee Blues: sang og bas
Mr. Warblues: guitar, mundharpe og kor
Jac’ob Blues: trommer, percussion og kor

http://home20.inet.tele.dk/teebeeandfriends


Tee Bee & Friends live
Another Kinda Love.mp3
Kildemose Festival 2007

Anything You Want.mp3 (demo)
Pack It Up.mp3 (demo)

Foto: Emil