Kildemose "kult" festival 2008
27. - 28. - 29. juni.

KILDEMOSEFESTIVAL PROUDLY PRESENTS:

THE VILLAGE IDIOT
Saturday 13:00

"made by Sascha Altschuler "The "Labores Solis" Album.

the village idiot/myspace

Give ME Some DRUGS.mp3
”The village idiot” Has been a tool for working my way through the, sometimes twisted galleries of my soul, and reflections of other peoples lives or hope for better.
People come and people go, but were still here after a short break working with new songs.
We simply cant wait to invite you into our bubble where music replace politics, war, religion, and the busy way of life. Where people breathe the same air and just feel what they want in order to have a good time.
We have played around thirty shows the last one and a half year, here in Denmark and got some decent reviews from different magazines and websites. Future plans are the same as usual. Playing shows, making new songs and have all the fun that goes with it.
Were looking forward to see you out there on the small festivals and venues this summer. New people and new parties. By the way! Thanks to our listeners and the bands we have played with.
Take it easy! Team Idiot. !


So far and for future gig's:
Kenni. Acoustic guitar & vocals...
Theis. Electric guitar,Mandolin & Lab steel...
Bowie. Bass...
Mary Elizabeth on Violin and
Daniel on drums and percussion.
Other guest musicians may be involved from time to time.


The Village Idiot anmeldelse i undertoner.dkSkrevet i Gaffa
Store følelser og meget på spil i det lille rum

Når nu Cash er død, Gira sjældent kommer til Danmark, og Cave er blevet gammel, så er det godt, at vi har Kenni med band alias The Village Idiot. Det er helt uforståeligt, at den stemme og tyngde kan komme fra den lille unge krop, men det er bare SÅ overbevisende både på indspilninger og live.

Et lydbillede bestående af akustisk guitar, guitar, lap-steel, mundharpe, tamburin, kasse og violin. Violinen havde ikke helt fundet sin plads i lydbilledet endnu, men de fire andre supplerer og støtter hinanden noget nær perfekt. Der følges tæt op på de førnævnte mørkemænd i en blanding af singer-songwriter og country, med et helt utroligt højt bundniveau i materialet. Sangene er bare gode! Og man har en klar fornemmelse af, at der er mange flere hvor de kommer fra.

Man kunne måske have ønsket lidt mere kommunikation imellem band og publikum, når nu stilen er så fortælleragtig. Kenni lod meget sangene tale for sig selv, og det kan de også, men måske ville oplevelsen blive endnu mere intim, hvis han åbnede mere op imellem dem.

Opvarmningen stod 180° Virvar for, og det gjorde de ganske fint. Deres blanding af Massive Attack, Depeche Mode og post-rock fungerede bedre live end på demoen, men de har stadig lidt vej, før de er helt i mål. Det lyder ikke færdigt endnu, men der skal ikke store ting til, før det er det.

Det var første aften på Månedens Demo-turnéen, og jeg kan kun sige, at Århus og Slagelse har noget at glæde sig til.

Månedens Demo-turnéen fortsætter til Studenterhus Århus (19. september) og Slagelse Musikhus (29. september).

5 ud af 6 stjerner
Af Hansen

Gaffa skriver i september:
"For første gang i min tid er der en genganger som Månedens Demo. Det er ikke lang tid siden at jeg gav min første seks-stjernede anmeldelse til Kenni og hans The Village Idiot, men nu har jeg fået endnu en fantastisk CD fra ham.

De er begge album-lange, og langt over halvdelen af sangene er fuldt ud udgivelsesklar og virkelig gode. Og det er i høj grad en sjældenhed blandt demoer, der ofte kendetegnes ved et hit, et ok nummer og to der ikke rigtig holder. Stilen ligger stadig et dybt og dystert sted i forlængelse af Cash og Cave, men er på den nye demo måske lige lovlig tæt på Angels Of Light.

Det er bestemt heller ikke et tosset band at lade sig inspirere af, men den forrige demo var trods alt en smule mere personlig. Der er ingen ekvilibrisme, men en masse på hjerte, troværdighed og stærk front i vokal/guitar. Toppet op med labsteel, spredt perkussion, bass og en del rumklang, er det et solidt mørkt rum man træder ind i.

Jeg er spændt på om de kan levere det live på Lades Kælder den 14., i Studenhuset Århus den 19. og i Slagelse Musikhus, Badeanstalten den 29. september."