Kildemose "kult" festival 2007
Blue Moon Party
fredag 29. & lørdag 30. juni.

KILDEMOSEFESTIVAL PROUDLY PRESENTS:

WORKING MOJO
Lørdag kl. 22:30Ny svingende dansk Live-blues!

Working Mojo har i de seneste 15 år turneret flittigt rundt på danske klubber og større spillesteder med deres energifyldte og svingende bluesmusik. I marts 2006 kom den længe ventede Live-CD "Live at Dexter". En CD der indeholder alt det bandet står for - en dyb kærlighed og respekt for bluesmusikken samt glæden ved at spille sammen og give publikum en fantastisk oplevelse.

Drengene i Working Mojo har haft flere store øjeblikke, som i år 2005 da de spillede sammen med den legendariske Joe Louis Walker og som support til store navne som Eric Burdon & The New Animals, Hubert Sumlin’ og Delbert McClinton.

Musikken er bygget op omkring forsangeren og mundharpespilleren Ebbe Steen Johansen, guitaristen Martin Kleiner og keyboard-virtuosen Lars Sørensen. Den stabile og swingende bluesrytme leveres af bassisten Anders Vraa og trommeslageren Thomas Ditlevsen.

Kernen i Working Mojos repertoire er den super-svingende Chicago blues krydret med forskellige bluesstilarter fra super jumpin’ boogie woogie til tårepressende slowblues.

Det er kendetegnede for Working Mojo’s koncerter, at spilleglæden og dynamikken kommer i første række, så sveden ofte må tørres af panden. Sætlisten består af en stribe velkendte klassikere, men der er også en række nyere bluesnumre samt enkelte soulnumre med. Desuden har bandet i de seneste år selv skrevet en række numre, der i stil og udtryk styrker gruppens øvrige repertoire.

Working Mojo’s mission er klar og tydelig: Hver eneste koncert skal give gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

Ebbe Steen Johansen, vokal og mundharpe
Martin Kleiner, guitarist
Lars Sørensen, hammond orgel og el-piano
Anders Vraa, bas
Thomas Ditlevsen, trommer

Honey Lover.mp3