Kildemose "kult" festival 2012
2. - 3. - 4. - 5. august

KILDEMOSEFESTIVAL PROUDLY PRESENTS:

SYREREGNRegnen har i over to år stået ned i lårtykke stråler. Det startede som en let byge i det syddanske, men skyerne har spredt sig vidt og bredt, så hele det danske land, ja, selv New York City og Berlin er blevet badet, i den syreholdige nedbør. Men i december 2011 brød solen atter frem. Skyerne trak sig tilbage, for igen at lade solen få magten, det følgende halvår, og langsomt er jorden blevet knas tør og hungrende efter væske. Der tegner sig dog et håb i horisonten. Skyerne er langsomt ved at trække sig sammen og snart vil sluserne igen åbne sig, og endnu engang tage solen ned, i et skybrud af et psykedelisk dråbehav!

Den psykedeliske powertrio, SYREREGN, har siden 2010 stormet frem ad på den danske undergrundsscene. Bandet har med over 60 koncerter på 2 år, bevist deres utrættelige gå-på-mod og deres habile live performance. En performance som tog bandet tur til New York City (bla. hos musikeren Gavin Degraw på ”The National Underground”) og senere hen flere gange til Berlin, gennem bookingagenturet Magnificent Music (der bla. også står for bookingen af Baby Woodrose og Highway Child).

Syreregn på Stengade
Syreregns improviserede og jammende stil har også givet svensk interesse, hvilket resulterede i opvarmningstjansen for Crystal Caravan og Siena Root, da de gæstede Danmark i 2011 – på henholdsvis Stengade og Beta, i København.

Debutpladen ”OCD” høstede fine anmeldelser, bla. 4 stjerner i Gaffa (”Musikerne kan deres ting!” – Hansen) og Geiger (”De spiller formidabelt godt sammen og man føler sig tryk i deres hænder” – Villads Andersen), og gav airplay på DR ROCK og DR P4 (”Syreregn spiller HØJT, men de drenge giver mig den samme herlige hovedpine som jeg husker fra de syrede 60ere. Mere, mere, mere..!” – Kurt Baagø). Pladen fik en del kritik, for både at have engelske og danske tekster. Bandet har dog ufortrødent trumfede igennem, at dette er deres stilFly With Us på 10”-vinyl
OCD-pladen bragte bandet ud på deres første landsdækkende turné, sammen med det psykedeliske garageband Nicolai Vilhelm Tell & The Teacompany (kendt fra DR’s ”Rocktoget”), som blev afsluttet med et brag af en koncert, på det regionale spillested STARS, i Vordingborg ("Syreregnen skaber et drivvådt rum hvor dråber falder i takt og ord går rent ind. Det er både nyt og gammelt og det er så sandelig et lyt værd!" - Marc Facchini-Madsen, booker på Stars og vokal i Mescalin Baby,DK).
Dele af denne koncert blev optaget og udgivet på 10”-vinyl, i et begrænset oplag på 500 nummererede plader, under titlen ”Fly With Us”; en plade som særligt det tyske folk har taget til sig, men også samlere, publikum og anmeldere her hjemme, har opdaget den vinylsorte sjældenhed. (”Syreregn er en kompetent trio, med en stærk bas, der fylder, når guitaren bevæger sig ud på endnu et soloridt, hvilket gør det hele meget organisk, og man savner ikke en ekstra guitarist" skrev Morten Nissen fra online magasinet Lydtapet, om Fly With Us).  

Syreregn på White Trash, Berlinerlin
Den 27. november 2011, proklamerede Syreregn, at aftenens koncert på BETA i København, ville være den sidste i en periode på over et halvt år. Bandet fortrak sig her efter fra scenernes rampelys, for at færdigskrive, indspille og udgive et nyt, fuldlængde studiealbum.
Som optagelserne skulle til at starte, udmeldte bandets guitarist, at han ville forlade trioen, grundet tidspres fra universitetet. Dette var en uventet forhindring, og bandet har brugt flere måneder på at holde prøver, med flere forskellige guitarister. At finde en passende erstatning, har været sværere end som så. Derfor har Syreregn har valgt at samarbejde med Freddy Jensen, guitaristen fra bandet Fuzz Manta, som vil være behjælpelig med at få pladen indspillet.
Thor Boding – forsanger og bassist
”Vi vil indspille et par numre, som har været med på sætlisten til koncerterne i over et år, men der er også en håndfuld spritnye numre. Den bliver knapt så blueset, som dem på OCD, og måske mere en blanding af korte, rock- orienterede numre og lange, psykedeliske mastodonter. Hvis jeg selv skal sige det, blive det en god blanding af Cream og Young Flowers på den ene side og Pink Floyd og Tool på den anden, med et twist af Baby Woodrose.” – Thor Boding
Bandets bookingbureauer, Blue Beetle Records & Booking og Magnificent Music, arbejder henover foråret på at få booket en turné til efteråret, som opfølgning på den nye plade. Denne har, indtil videre, fået sat udgivelse til september, med en single i radioen, henover sensommeren. Særligt Jan Sneum - DR P6, Kurt Baagø – DR P4 og Ole Hansen – Vesterbro Rockradio, har ytret stor interesse for en ny Syreregn-single.
Ind til den nye skæring er klar, må folk væbne sig med tålmod og gennemlytte pladerne OCD og Fly With Us endnu engang.
Når bladene på træerne falmer, er den psykedeliske rocktrio igen klar, til at indtage scenerne i Europa!

For kontakt og yderligere information:
www.syreregn.dk
www.bluebeetle.dk
www.facebook.dk/syreregn
E-mail: booking@bluebeetle.dk
Telefon: +45 6016 5596