Kildemose "kult" festival 2014
31/7 - 3/8

16 oktober 2013
Muzirkus, Nyborg d. 20 oktober 2013 kl. 18.
Søndag den 20 oktober 2013 kl. 18. slår kildemosefestival.dk & Muzirkuscafe'en endnu engang dørene op for et arrangement med 2 super spændende bands.
(Muzirkus, Provst Hjortsvej 9a Nyborg)
Entré - 30,- kr.
Øl - 15,- kr.
ALE nr. 16 - 20,- kr.

The Black Explosion are a space, psych rock group from Sweden. Formed in 2011 by Chris Winter, frontman and songwriter of retro rock band Dollhouse
 Within weeks of their formation, the band had recorded their debut "Servitors Of The Outer Gods" . The album was released on German label Metalville in Oct 2012 and received great feedback all around the globe. Since that the band have toured all around Europe and now recently finished up their forthcoming fulllenght album.
 The new album is titled
"Elements Of Doom" release on the 18th of October. 
http://theblackexplosion.org/
https://www.facebook.com/TheBlackExplosion
-----------------
Heavy riffs, super fuzzy guitars and a smashing rhythm section.
Retro-rockers The Black Explosion mixing their own cocktail of space,psych and stonerrock. The band quotes heroes like Hawkwind, Blue Cheer and Stooges without being a simple copy.


The Sensational Psycho Poppers .
Samme lyd ny inspiration, men altid trofast mod det gamle. 
Når vi har spillet sammen i 20 år, er det ikke ens betydende med, at vi har op til flere udgivelser bag os. 
Men vi har mange optagelser, med forskellige take, liggende fra forskellige perioder vi har været igennem, så man kan aldrig vide.
Da vi mødte hinanden til noget hygge jam på muzirkus, for ca 20 år siden, faldt det helt naturligt, at det måtte være os, vi oplevede en fælles musikalitet, på samme niveau, som individuele brikker i en større sammenhæng, der bare passede perfekt sammen. 
Efter et par måneder hed vi "WC" ...., her blev der virkelig eksperimenteret og leget, alt skulle afprøves og efter et års tid blev vi automatisk drejet ind på det spor vi befinder os på idag. 
Vi føler os meget heldige, at det lige blev os, fordi vi har opnået vores helt egen lyd og udtryk, som vi har bygget videre på lige siden, og idag hygger vi os stadig sammen. 
Vi spiller sammen ved at lytte, tit aftaler vi slet ingen ting, vi mærker bare efter, føler og prøver af, retter til og pludselig !! ...., øver og øver. 
Vi har vores roller hver især,  vi alle vægter lige meget og for at det skal  kunne fungere optimalt, må vi alle løfte og være 100% til stede, da musikken vi spiller er en smule kompliceret, der er meget at huske på. 
Hvor vores udtryk kommer fra vides ikke præsis, vi har ikke nogen forbilleder, vi blander bare alle stilarter, og leger med det, ind til det bliver til os. 
Hvad det så er vi spiller, kan du forløbigt kun opleve på myspace.dk og når vi spiller live og her vil vi gøre vores yderste. 
Hvis ord rækker, vil vores stilart være en slags: psykedelisk rock / grounge jazz, viklet både ind i punk og pop.  
Tspp består af:
Søren Kannegaard percusion 
Lars Broholm Guitar / Vocal 
Lars Fuhr Bas / Vocal
 

15 oktober 2013
LØRDAG 9 NOVEMBER 2013...
for open-minded music lovers


4 oktober 2013
Lørdag den 12 oktober 2013 kl. 20.slår kildemosefestival.dk & Muzirkuscafe'en endnu engang dørene op for et arrangement med 3 super spændende navne.
(Muzirkus, Provst Hjortsvej 9a Nyborg)
Entré - 30,- kr.
Øl - 15,- kr.
ALE nr. 16 - 20,- kr.

Romance
Et eksperimenterende støjprojekt der blander paranoid kaos og psykotisk lykke i en uimodståelig cocktail af kærlighed, som soundtracket burde være i familiedramaet, mrs. Doubtfire.

kAicA
kAicA er et elektronisk og eksperimenterende to-mandsprojekt bestående af Can Dyrlund og Kristian Kaibe. Formålet med projektet er at tage lytteren med på en rejse igennem et par af den elektroniske scenes mange genre på sin helt egen måde. 
https://www.facebook.com/pages/KAicA/149904401870537

Adon Kitsune plays "Moto Grand Prix"
Til trods for titlen er Adon Kitsune's "Moto Grand Prix" kun meget løst baseret på hans forestillinger om livet på racer banen. Det 35 minutter lange værk er centreret omkring et tilbagevendende tema, der står som en et pejlemærke mellem de mellemliggende stykker, der bringer lytteren alt fra pop, støj, minimalisme og maksimalisme, midi saxofoner, tung bas, Reiner Maria Rilke, syntetiske strygere og Godzillaz.
Musikstykket er specielt skrevet til aftenen og vil kun blive fremført den ene gang.


10 september 2013


26 august 2013


24 august 2013
Garagen er tilbage denne søndag med dansk psych...
TIME 1: 18:03-19:00
PSYCH PÅ FYN – Kildemose er kult…
I 13 år har musikelskende ildsjæle på Fyn lavet festival med fokus på musik, der ikke holder sig tilbage for lange forløb, fritgående improvisationer og andet guf fra grænselandet mellem rock, jazz og støj – kort sagt fra den psykedelisk sydende gryde. I årevis har Kildemose Festival holdt sig under radaren, men nu vil selv Garagebestyreren være med. Bedre sent end aldrig. Jan Dyrlund er en af festivalens hovedentreprenører. Musikken i dagens første time er med bl.a. BABY IN VAIN, CAUSA SUI, THE HEDGEHOGS og SHIVAS NAT, der alle har spillet på festivalen…

9http://www.dr.dk/radio/ondemand/p6beat/sneums-garage-1#!/


Photos from Kildemose Festival 2013

Kasper Levitation Fjord
Jeg har sagt det før men nu siger jeg det igen. KILDEMOSE FESTIVAL er uden tvivl den bedste og mest interessante musikfestival i Danmark...
Hvis du er til udknaldet psychrock, så meld dig ind i gruppen og hjælp os med at få kildemosefestival til at vokse ved at invitere dine syrehovedvenner med ind i gruppen..

https://www.facebook.com/groups/57729495763/?directed_target_id=0


Language Arts, Muzirkus 23 august 2013

18 august 2013
Fredag den 23 august 2013 kl. 19.slår kildemosefestival.dk & Muzirkuscafe'en endnu engang dørene op for et arrangement med 2 super spændende navne.

Language Arts er den canadiske singer/songwriter og loop-artist Kristen Cudmore. Den klassik uddannede guitarist befinder sig komfortabelt i musikalske farvande, hvor de færreste vil begive sig ud.
Med sin særene blanding af indie-pop, tidlig 90'er kvinde-rap og 70'ernes prog-rock sensibilitet, lyder Language Arts som sin helt egen. Fans af Beck, Stereolab og Laura Nyro vil i den grad glædes!
På denne Europa-tour vil frontkvinde Kristen Cudmore stå alene på scenen og bero sig på sine store kvaliteter som singer/songwriter, guitarist og loop-artist.
Hendes plade nummer to "Wonderkind" udkommer i eftåret 2014 i Amerika og Europa.

http://language-arts.net/


Kristian Harting er en dansk singer/songwriter, der befinder sig i et særegent univers med inspiration fra Indie-rock, sufi-musik, maliblues, triphop og Black metal. Hans flossede, smukke og beskidte musik bliver til med hans stemme, guitar, elektroniske effekter, livelooping og synthesizer spillet med fødderne.
Han har gennem de seneste ti år turneret i Europa og USA og udgivet plader med DreamJockey, The Yes Wave og Siku.
I januar 2014 udkommer hans solodebut på det velrenommerede tyske undergrunds-label Exile on Mainstream.

http://kristianharting.wordpress.com/
http://dreamjockey.bandcamp.com/https://www.facebook.com/pages/KAicA/149904401870537


16 august 2013
Kildemosefestival 2013
photo by cisco gulløve
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200649846143483.1073741848.1080272188&type=1&l=8b2573a5a6

photo by jan d
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151537314350764&type=1
photo by Sabina P
https://www.facebook.com/sabine.pottien/media_set?set=a.160617140796662.1073741838.100005451301990&type=1

14 august 2013
3AM RELEASE // LEVITATION RECORDS /HUMAN STATE
Lørdag d. 17 august 2013. Muzirkus Nyborg...

Entré - 30,- kr.
Øl - 15,- kr.
ALE nr. 16 - 20,- kr.

HUMAN STATE
Let there be sax 'n' roll!

https://www.facebook.com/HUMANSTATEband?fref=ts

3am - Ufo Blues Tapes er den 5. vinyludgivelse på det lige under ét år gamle københavnske label Levitation Records. 3am er indspillet og komponeret af Chino Burga, bedre kendt som forsanger og guitarist i det peruvianske psykedeliske stonerrockband La Ira De Dios. I løbet af de sidste 10 år er det lykkedes den ellers lidt obskure peruvianske trio at udgive 5 kultplader på to af de største, tyske psych-selskaber, nemlig Nasoni Records og World in Sound. Det er snart 4 år siden at det lykkedes Levitation-crewet at fange La Ira De Dios på en af deres 3 ganske omfattende europatournéer, og vi var solgt på stedet! Det er derfor en stor ære, at vi kan præsentere det første leviterende internationale udspil, nemlig 3am - The Ufo Blues Tapes.

Med Ufo Blues Tapes har Chino imidlertid lagt afstand til stoner-rocken, og lavet en plade der kombinerer minimalistisk post-punk med stærke space-rock elementer, der tilsammen skaber stærke relationer til perioden 74-82, hvor referencen til undergrundsbands som Joy Division, Spacemen 3, Hawkwind og Suicide er åbenlyse. 3am arbejder dog anderledes end ovennævnte bands, da alle numrene er bygget op omkring simple trommemaskinespor kombineret med minimalistiske guitarhooks svøbt i tung tremolo og reverb, der tilsammen skaber en tung sumpet tusmørkestemning ud over hele pladen – en stemning der i høj grad manifesterer sig på de to singleudspil 'People of the Dusk' og 'Sonic'.

På touren bliver Chino bakket op af 1/3 af Levitation Records, Kasper Fjord, hvor de to (til)sammen vil spille de centrale numre fra Ufo Blues Tapes samt udvalgte covers på deres særlige vibrerende og dronede måde. Internationalt har interessen for 3am projektet været stor, hvorfor 3am bl.a. allerede har været med på adskillige internetcompilations.

Lyt til pladen her:
https://soundcloud.com/3am-ufo-blues-tapes/sets/ufo-blues-tapes


11 august 2013
Annette Fuhr
110 fantastiske musikere spillede 4 dage for 324 medlemmer, på Kildemosefestival 2013 og solen den dansede ...


Bite The Bullet
Hi Everybody!
We're still completely psyched from last weeks concert at the best festival in Denmark, Kildemose Festival!! Huge thanks go out to the hardworking Kildemose-Crew and everybody who showed up and made this years festival a success!!
Rock On!
Bite The Bulle
t

Benedicte Pierleoni-Nielsen
hejsa! tusind tak for endnu en god festival, det var en kæmpe fornøjelse som altid. vi ses forhåbentlig igen næste år. og ellers så ville vi blive hjertens glade for at se nogle af jer i københavn allerede i oktober hav det godt!


Excessive Visage via Distilled & Bottled
Now we are back from our incredibly inspiring Sweden and Denmark Tour where we played SandvikFest and Kildemose Festival. Thanks a lot to Jan, Johanna, Anders and all those extremely hospitable people who hosted us everywhere we came!
Now we are filled with zest of action for our own approaching Distilled & Bottled Fest on september 13!


Sinas Robin Krøjer Svendsen
Efter en god lang sommer spækket med gode festivaloplevelser med ingenmandsland festival i vesthimmerland, føvling festival i midtjylland, Thy Lejren festival i Thy og Kildemose festival på fyn (årets musikalske højdepunkt, tjeck deres lineup for inspiration, hvis du kan lide psykadelisk rock), er vi nu nået til sidste kapitel, og den festival som jeg har glædet mig allermest til, nemlig hindsholm lo-fi festival. Tusind tak til Kasper Fjord, Anne Marie de Neergaard, Jan Dyrlund, Jens Aagaard og alle de andre vidunderlige mennesker som har gjort alt dette muligt.


Rune Lolsen
Nei, det er bare verdens koseligste lille danske festival med mye bra folk og mye bra undergrunnsrock. Har blitt en fast post i programmet mitt!


Sabine Pottien Mantric Muse
Hello guys,
I want to tell you again, that you played a fantastic concert at the Kildemose Festival! I enjoyed it a lot, thanks


SHIVAS NAT
Det blev en kort fornøjelse, men tak til alle de dejlige skabninger på Kildemose!


Michael Marienlund
Sidder og lytter til en skøn plade med The Univerzals. Købte den på årets Kildemosefestival.En blandt 13 plader jeg købte. En fantastisk festival, glæder mig til næste år.. Så er det godt at vi har Muzirkus i Nyborg, der spiller de heldigvis samme slags musik.


B ( ) TONG
b°tong live @ Kildemose Festival 2013. For the second part of my set I was joined by Scott Heller of Øresund Space Collective. Photo courtesy of Scott Heller. It's actually fun to play early! Gives your music a whole new perspective! And it still works very well too!!! I was told that upon producing some specially sinister mood, it just started to rain. How's that for being cool?


Martin Pale
Det er lidt sært der ikke er flere besøgende på festivalen, er det ikke?


Chris Sigdell
Kildemose was a blast - thank you all! And thank you Scott for the cool jam...
See you all next year!


Henriette Maibom Rasmussen
Smadret efter en rigtig magisk weekend. Kildemosefestival har igen været godt for min sjæl.
http://www.youtube.com/watch?v=gxUYgtZSuKM


Joe Nash
Tak for denne gang Kildemose Festival! Fed musik og fede folk. Det kan kun anbefales.


Ant Hony
With a Purple Haze Reflection, I've been sitting in a field just getting high...


Michael Marienlund
Tusind tak til alle for en dejlig festival.Og en stor tak til alle frivillige for en super indsats. Vi ses bestemt til næste år.


Peter Ole Pedersen
Kildemose! Tak til jer fra hele Elevatorfører - det var en fest...


Jurgen Meijer
Thanks all of you guys for a great time. We have arrived on our home planet safely!


Emilie Møller Rasmussen
TAK for endnu et fantastisk år på Kildemose! Nu må tiden godt gå hurtigt, så vi snart kan komme "hjem" igen - et helt år er næsten for lang tid at vente.!!


Henning Jønsson
En uforglemmelig Kildemose festival sidder stadig i blodet.... Tak til alle jer skønne musikere, frivillige og mange dejlige mennesker + mine gamle venner fra jylland der pludselig dukkede op til et herligt gensyn - Jeg svæver stadig.


Carsten Poulsen
Tilbagevendt fra årets Kildemosefestival, må jeg sige, at det er en af de bedste festivals, jeg nogensinde har oplevet - måske den bedste!
- Musikken var skøn, naturen var skøn, vejret var skønt
- Det var en tidsmaskine tilbage til "The Summer of Love"
- Man var i et rumskib, der landede på planeten Kildemose!


Martin Bollerup
WOW er et fattigt ord - hvis det da overhovedet er et sådan - men det er nu engang den følelse der runger i mig og gang på gang spænder smilet for min mund når jeg tænker tilbage på alle de fantalomigastoriske øjeblikke og hørestunder vi alle delte sammen og hver for sig, men alle i den grad HJEMME!
Jeg bliver hvert år overrasket over at jeg hvert år oplever en familieforøgelse på 3410% på en lille bakke på fyn - vel at mærke en forøgelse, der ikke tæller de obligatoriske uh og ih og hmm man ellers så familiært oplever resten af årets uger!
Og hvilken MUSIK! Jeg er stadig lidt rundforvirret over den mængde flyveture jeg var hensat til - så mange dage med så god musik! WOW
Tak for i år; vi ses måske på fredag i hulen!
Until next time - prism away!
kram Martin

Malene Katrine Pedersen hihi du såååååå skøn Martin Bollerup , jeg har det på samme måde.. ÅÅÅH ARMEN ALTSÅR KILDEMOSE


Malene Kappel Andersen
fantastisk festival , super fed energi og go musik, tak til alle jer skønne mennesker der var der og var med til at gøre det hele så fedt.


Cisco Gulløve
Tak til alle jer der bidrog til den gode stemning under festivalen i håb om, at de få, der ikke lige kunne finde sig til rette i den gode stemning, motiveres.
Her er 1. del billeder, taget af en professionel amatør.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200649846143483.1073741848.1080272188&type=1&l=8b2573a5a6


Jonathan Højgaard Jensen
Tak til alle på Kildemose for fremragende musik og hygge! Har haft det for vildt og kommer tilbage næste år efter mere.


The Telstar Sound Drone
Kildemose FTW! Thanks for a great time! See you next year!


Scott HellerKILDEMOSE FESTIVAL
Tusind tak.... Here you can relive the ØSC show from yesterday.. Enjoy..
http://archive.org/details/OSC2013-08-03.FLAC


Søren Pilegaard Hansen
Mange tak for en forrygende fest fredag på Kildemose !! Særlig tak til The Diff og Telstar Sound Drone. Og en ekstra tak til den flinke dame fra baren, der gav mig et lift til busstoppestedet. I'll be back !


Michael James Bruun
Er netop kommet hjem fra Danmarks fedeste psykadeliske festival, Kildemose "Kult" Festival 2013, som ligger på Østfyn, i Bryggeriet Refsvindinge's baghave (dem med Ale16)...
Tusind tak til Jan Dyrlund for at vi måtte komme og optræde med Måneskjold, alle fede bands jeg hørte, samt alle de dejlige mennesker jeg mødte.
Glæder mig allerede til vi ses næste år på Danmarks hyggeligste festival=)


Trip Without a Ticket
"I heard that 'Mechanical Birds' and 'Trip without a Ticket' were really excellent"
Scott Heller missed our debut at Kildemose thursday, but the rumour had spread. What a perfect night! - can't wait to see you again next year, Kildemose.
Check out Scott's blog:
http://writingaboutmusic.blogspot.dk/2013/08/kildemose-festival-2013-rbk-fyn-denmark.html?m=1

Emil Bureau
Hej Jan. Tak for at arrangere en virkelig fed festival! I forlængelse af vores snak er her vores nyeste single som er en slags teaser/foreløber for det kommende album. Mvh Emil


Emil Bureau
Kildemose festival er sund medicin for sjælen (nok ikke så meget for kroppen) - alle burde gøre det.

Jurgen Meijer
Back from our pilgrimage to Kildemose! Thanks all new and old Danish friends! — her: Refsvindinge Bryggeri.

Kristian Harting
Tak til Kildemose festival for nogle glade dage med dejlige mennesker og god musik! Dr. Space var på pletten og har skrevet om det meste af musikken. Tak for de pæne ord!

Carsten Poulsen
Er tilbagevendt fra en vidunderlig Kildemose-festival, hvor - blandt mange andre -disseher leverede en fantastisk koncert!
http://youtu.be/9N5TkqkCZD4


Scott Heller
Just got home from the amazing Kildemose Festival 2013--- So nice to hang out in a relaxed environment with lots of friends, people I only see once a year, drink great Ale 16 beer, and hear lots of cool bands like Mantric Muse, Telestar Drone, Hedgehogs, Moonshield (Måneskjodt), Bite the Bullet, Shiva's Nat, The Univerzals, etc... great time...Pics and review coming shortly..

Henriette Maibom Rasmussen
Tak for endnu en dejlig festival. Det var helt magisk .

Lewd Flesh
"Man, that trip was funkadelic!"
We've got a great dose idyllic countryside, and a huge injection of love. Oh man we have become addicted and it is difficult to adapt to city life again, hihi .. We thank everyone we met on our journey you have been inspiring and life-affirming. and damn you know how to groove. We Dig It and 'keep On Truckin' ..
We have two numbers that are being mixed, which will be published by Spaghetti Cassetti Records when everything is ready. Take care of yourself, hugs and love from all of Lewd flesh
.

Flemming Bjørn Jensen
Så tager Flemze til KILDEMOSE om 7,5 timer! Jubii, skik følge eller land fly, siger nogle, men når nu det land, man gerne vil bo i, kun eksisterer i en uge om året, hvor går man så hen, resten af tiden?
Men skråt op med det lige nu, for nu er det tid og hjem til lykkeland det går i rask galop!


Elevatorfører - dit folkeorkester på syre
Kære venner
Så er programmet for årets Kildemose Festival på plads, og hold nu kaje det er en herlig omgang der trakteres med. Vi ses forhåbentlig til Danmarks venligste og og psyched-up arrangement http://kildemosefestival.dk/news.html


Today and tomorrow Levitation will hit the best festival in Denmark - The Psychedelic Kildemose Festival! If you're free for the weekend, we strongly recommend you to swing by! We will be playing, dancing, selling records and drinking beer with Jan D and all the other swamp-people ♥

05 august 2013
This has to be one of the most relaxed and best music festivals in the world. It takes place on the beautiful grounds of a brewery and about 200 people descends on the place once a year to celebrate music and art. It never gets much bigger, which is strange as it is such a beautiful place and so relaxed and people have a great time. No idea why they don’t come out but that is fine, more space for the people in the “know”… 
http://writingaboutmusic.blogspot.dk/2013/08/kildemose-festival-2013-rbk-fyn-denmark.html


Oresund Space Collective Live at Kildemose Festival on 2013-08-03 (August 3, 2013)

26 juli 2013
Super festvaltilbud.

Få en fed musikoplevelse ud over det sædvanlige.

Kom med dobbeltdækkerbus til den legendariske Kildemosefestival ved Refsvindinge Bryggeriet syd for Nyborg fra både Aarhus og Odense for kun 50 kroner.

Afgang fra Nordskovvej 33 i Viby torsdag klokken 12.

Retur til Aarhus efter fire fede dage søndag klokken 14.30

Se det fantastiske program på www.kildemosefestival.dk

Afgang fra Klingenberg i Odense torsdag klokken 15, 17 og 19 og med opsamling ved 123 tanken i Ringe klokken 15.30, 17.30 og 19.30.

Fredag og lørdag kører bussen fra Odense klokken 11, 13 og 15.

Både torsdag, fredag og lørdag er der mulighed for at komme retur til Odense med bussen fra festivalpladsen klokken 02.30, og søndag kører den retur efter fire fede dage klokken 14.30


17 juli 2013
LÆS & kom glad til årets kult fest.
Scott's Music Reviews: Kildemose Festival 2012.
http://gaffa.dk/anmeldelse/70257

15 juli 2013
Kildemose Festival inviterer dig igen til en fantastisk fed festival d. 1-2-3-4 august!

Vi kan med stolthed præsentere et nyt og spændende program, som kan ses herunder. Find mere band-info her:

Kildemose "Kult" Festival afholder selvfølgelig igen i år den fedeste, bedste alternative festival i de samme smukke omgivelser hos Bryggeriet Refvindinge.
Adressen er Nyborgvej 80, Refsvindinge, 5853 Ørbæk.

Kildemose Festival er et non-profit koncept hvor musikken er i centrum.
Lad derfor din hund og egne drikkevarer blive hjemme, da festivalen kun kan overleve på overskuddet fra vores køkken og bar. (husk muffen fra skuffen)

LINEUP

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

TORSDAG
17:30-18:15 Lewd Flesh
18:45-19:30 The Sensational Psycho Poppers
20:00-20:45 San Rexus
21:15-22:00 Baby in Vain
22:30-23:15 Mechanical Bird
23:45-00:30 TRIP WITHOUT A TICKET = SPARKPLUG

FREDAG
12:00 - 12:30 kAicA
13:00 - 13:45 Moon Mountain
14:15 - 15:00 Spökraket
15:30 - 16:15 The Road to Suicide
16:45 - 17:30 The Hedgehogs
18:00 - 18:30 Human State
19:00 - 20:30 The Diff
21:00 - 21:45 Basiru Suso Trio
22:15 - 23:00 Telstar Sound Drone
23:30 - 00:15 Bite The Bullet
00:45 - 02:00 Papir

LØRDAG
12:00 - 12:45 B°TONG
13:15 - 14:45 Øresund Space Collective
15:15 - 16:00 Kristian Harting
16:30 - 17:45 Mantric Muse
18:15 - 19:00 Shivas Nat
19:30 - 20:15 Måneskjold
20:45 - 21:30 The Underground Youth (uk)
22:00 - 23:00 The Univerzals feat. Alex Choub
23:30 - 00:15 Elevatorfører
00:45 - 02:00 Excessive Visage (de)

SØNDAG
ET Tumason
Jamedar Sun

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Kildebaren:
Du kan købe alt fra sprut til øl, kaffe, te, og sodavand.
Morgenmad kan også købes i ”Kildebaren”
Alt sammen til yderst fornuftige medlems priser.

Køkkenet:
Et lille varieret menukort, fra dag til dag, med kolde og varme retter.
Borde og bænke hvor maden kan indtages.
Ligeledes til yderst fornuftige medlems priser.

Det eneste du skal gøre er at indbetale 100. kr for at blive medlem af foreningen kildemosefestivalens venner.
1 dag : 150,- + medlem = 250,-
2 dage: 300,- + medlem = 400,-
3 dage: 400,- + medlem = 500,-
Gratis camping.
Da vi er en forening er det påkrævet at alle betaler et medlemgebyr på 100,- (alle incl. hjælpere)
Ingen må opholde sig på Festivalpladsen uden armbånd!
Medlemskab til foreningen kan selvfølgelig også tegnes ved indgangen alle dage.

Betalingen indsættes på foreningens konto i
Jyske Bank. Konto nr. : 5051 166327-5.

Vigtigt:
Husk at opgive navn, e-mail og tlf nr. så vi ved ankomst kan tjekke indbetalingen.

Kom glad. Inviterer dine venner og andet godtfolk som ønsker en god musikalsk weekend i de bedste omgivelser med masser af fantastiske spændende bands og ikke mindst dejlige glade mennesker.

Der vil naturligvis blive solgt øl (Refsvindinge), vand, spiritus og tobak alle dagene - også til yderst rimelige medlemspriser. Hold øje med hjemmesiden, der har masser af fotos og musik til gratis download.

Børn under 15 år, ifølge voksne har gratis adgang.18 juni 2013
Vi ser frem til en stærk weekend med koncerter med Narcosatnicos, Helmet Compass, Måneskjold, The Sensationel Psychopoppers, Human State og L. & L. Guitarz på Kildemose Classic d. 29 juni.
Ring 24812760...
...Foto: Jan Dyrlund...

17 juni 2013

Muzirkus Festival 2013. "På den Grønne"

5 juni 2013

Kildemosefestival/Odense Havnekulturfestival. more pic.

3 juni 2013
Kildemose Festival / Odense Havnekultur Festival 2013, vel overstået, og vi bukker og nejer igen i stjernestøvet og takker:
Doublestone, Reverend Shine Snake Oil Co., San Rexus, The Hedgehogs & Troldmand for fantastisk musik........
Speciel tak til Anders Magnificent Music, Kasper & Levitation Records, Maria F, Annette F, Tina, Robert, Mathias, Marcus, Flemming, Guneva, Bent M & alle jer der mødte op.........
26 maj 2013
Odense Havn er igen scenen for en mangfoldig og farverig festival i 2013.
31. maj - 2. juni
BYENS Ø, ved Memcornhallen
Gratis entré

Kildemose Festival har samarbejdet med Magnificent Music & Levitation Records og fundet nogle spændende bands som bare skal ses, høres og opleves!
Ingen grund til at hoppe i havnen. Kildemose Festival tager jer med ud hvor ingen kan bunde.

Fredag
20:45 Doublestone
22:00 Reverend Shine Snake Oil Co.

Lørdag
18:30 San Rexus
21:00 The Hedgehogs
22.15 Troldmand

Doublestone
http://levitationrecords.dk/?page_id=115
https://www.facebook.com/doublestone?fref=ts

Reverend Shine Snake Oil Co.
http://shineonline.dk/
http://www.magnificentmusic.de/bands/reverendshine/
https://www.facebook.com/pages/REVEREND-SHINE-SNAKE-OIL-Co/21851683552

San Rexus
https://www.facebook.com/sanrexus?fref=ts

The Hedgehogs
https://www.facebook.com/thehedgehogsdk?fref=ts
http://levitationrecords.dk/?page_id=116

Troldmand
http://levitationrecords.dk/?page_id=140


10 maj 2013

Electric Moon & The Road to Suicide d. 5 maj 2013 Muzirkus

Electric Moon & The Road to Suicide
er vel overstået på Muzirkus, og igen igen må vi ned på knæ i stjernestøvet og takke, for fantastisk musik....
Tak til: Muzirkus, Bryggeriet Refsvindinge, Jeppe for lyd, Simon, Mathias for mad, Kasper Levitation Fjord, Annette F, Birgitte & Ian, Robert & Markus K, Daniel, Nikolas K & Bent M samt alle dem jeg har gemt, men ikke glemt....
Special TAK til jer der mødte op denne søndag og gjorde den til noget fantastisk.
DET VAR IGEN EN FORNØJELSE!


27 april 2013
Søndag den 5 maj 2013 kl. 17. slår kildemosefestival.dk & Muzirkuscafe'en endnu engang dørene op for et arrangement med 2 super spændende bands.
(Ølpriserne er i bund & 30.- kr. i døren)

Vi starter tidligt så alle kan komme hjem, og det til tiden.

The Road To Suicide (DK, Levitation Records)
http://www.facebook.com/theroadtosuicide
http://www.youtube.com/watch?v=wdfGa6BbIZc

The Road To Suicide definerer en helt særlig type psych-gaze; Et flydende lydlandskab gennemvædet og oplyst af gnistrende dopamin-nedslag, på én gang komfortabelt og trygt omfavnende som varme vandmasser -og samtidig helt dybt nede og kradse i underbevidstheden, så den uvilkårligt er nødt til at flytte på sig! Hypnotisk opadgående spiraler af musik tager tilhørerne med
over i en præ-bevidst sindstilstand, på smertegrænsen til eufori..

12" split (The Road To Suicide // Spökraket) udkommer på Levitation Records 20. maj

The Road To Suicide: Niclas Christiansen: Guitar, Vocal. Lasse christiansen: Guitar. Kasper Aagaard: Guitar. Jens Aagaard: Drums. Simon Skytthe: Bass. Ludvig Lyberth: Synth, Percussion. Kristian Alexander Pedersen: Guitar, Machines
Anmeldelse af The Road to Suicide. LÆS DEN.
http://cherrybombblog.dk/?p=232


ELECTRIC MOON (de)
www.electricmoon.de / Sula Bassana / Michael Bongolious Orloff / Komet Lulu
https://www.facebook.com/The.Electric.Moon?fref=ts

"ELECTRIC MOON came into existence in 2009 - a new project with cosmic traveller Sula Bassana as the driving force. Bassist Komet Lulu, illustrator on top of that and responsible for corporate design and artwork is aboard as well as Pablo Carneval (drums). In 2010 they worked out their debut 'Lunatics', released on German Nasoni label and consisting of long spacey trips in the vein of earlier output with Sula Bassana involved, energetic and hypnotic as is well known, however this time with the focus on a more groovy and acid approach."

LIVEDATES: 2013:
19.04. GER-Krefeld, Kulturrampe
21.04. NL-Tilburg, Roadburn Afterburner
03.05. GER-Lippstadt, LiLu
04.05. GER-Itzehoe, Atzehoe
05.05. DK-Nyborg, Muzirkus
09.05. N-Oslo, Café Mir (+Wind)
10.05. S-Gothenburg, Truckstop Alaska
11.05. DK-Copenhagen, Dragens Hule (+ØSC)
19.06. UK-St. Albans, The Horn
21.06. UK-Liverpool, Blade Factory
22.06. UK-Builth Wells, Wales, Sonic Rock Solstice
23.06. UK-Leicester, The Musician
27.06. UK-Cambridge, Man On The Moon
28.06. UK-London, The Shacklewell Arms
29.06. UK-Dover, The Louis Armstrong
11.08. AT-Vienna, Rhiz
13.08. HU-Szeged, Club Noir
15.08. RO-Alba Iulia, Dark Bombastic Evening
16.08. RS-Beograd (t.b.a.)
17.08. HR-Zagreb, Kset

ifluenced by the moment, electric moon will blow your brains off with timeless psychedelic acid grooves

pearances at many festivals as

Duna Jam (Italy), Yellowstock (Belgium), Sulatron Labelnights (Germany), Kozfest (UK),
Roadburn-Festival (Netherlands), Mudfest (Netherlands), Kildemose Festival (Denmark),
Zytanien (Germany), Rockt den See (Germany) ...

And shared the stage with Vibravoid, Farflung, Hypnos 69, Motorpsycho, Colour Haze,
Electric Orange, Zone Six, Ufomammut, The Machine, Tracker, Daturana, On Trial,
Dragontears, Gnod, Omnia Opera, Litmus, La Ira De Dios, Spectrum, Baby Woodrose, Papir,
Tribe of Cro, Øresund Space Collective, Troldmand, Seven That Spells, Fjodor
Spiral Navigators and many more.


22 april 2013
The Hedgehogs, San Rexus, Moon Mountain & L. L. Guitarz
er vel overstået på Muzirkus, og igen igen må vi ned på knæ i stjernestøvet og takke, for fantastisk musik....
Tak til: Muzirkus, Bryggeriet Refsvindinge, Kasper Levitation Fjord, Lars E, Annette F, Steen & Guneva, Flemming, Robert & Markus K, Mathias, Nikolas K & Bent M samt alle dem jeg har gemt, men ikke glemt....
Special TAK til alle jer der mødte op denne lørdag og gjorde den til noget fantastisk.
DET VAR IGEN EN FORNØJELSE!The Hedgehogs, San Rexus, Moon Mountain, L L Guitarz, Muzirkus april 2013. More Pictures

20 april 2013
Så er det i dag der er generalforsamling i foreningen:
Kildemose Festivalens Venner
på Muzirkus, Provst Hjortsvej 9, 5800 Nyborg - Lørdag d. 20/4 - 2013 kl. 15.00The Diff - Cassidy. Kildemosefestival 2012

8 april 2013
Den 20 marts 2013 kl. 20. slår kildemosefestival.dk & Muzirkuscafe'en endnu engang dørene op for et arrangement med 4 super spændende bands.
(Ølpriserne er i bund & 30.- kr. i døren)

De lokale helte fra Muzirkus, L & L Guitarz sørger for opvarmningen.

Hedgehogs fra Aalborg har bevæget sig fra at spille en relativt rå form for garagerock til en mere psykedelisk og indadvendt udgave heraf, som dog endnu har både sine punk-skramlede og energiske momenter.
Vi taler masser af ekko, tremolo, fuzz og lange jams kombineret med megen fokus på melodi og lyrik.
Der trækkes referencer tilbage til såvel tressernes psykedeliske pionerer som shoegaze og neopsych samt den nyere garagebølge.
Midt i alt dette har de fire drenge i The Hedgehogs skabt deres egen lyd, trods den stedvise tydelige afsløring af inspirationskilder, som de i øvrigt agter at bære med stolthed.
I oktober 2012 udgav bandet deres første fuldlængde-album, ”Our Minds Dyed Yesterday” som både lp, cd og download på Levitation Records. Pladen er præget af den samme DIY-mentalitet, der gjorde sig gældende på de foregående demoer, men har været længere tid i støbeskeen og underlagt flere kritiske overvejelser, hvilket fremgår ved sammenligning. Pladen er indspillet, mixet og mastereret af bandet selv samt et par hjælpende hænder udefra. Siden optagelserne af ”Our Minds Dyed Yesterday” begyndte, har en ny guitarist sluttet sig til og lyden og udtrykket har udviklet sig.
https://www.facebook.com/thehedgehogsdk
http://thehedgehogs.bandcamp.com/
http://levitationrecords.dk/

San Rexus er en alternativ hip-hop duo, som består af de to barndomsvenner Vejen og Dilemma. I 2012 udgav de første udspil, kaldet “Snakken over Bålet”. En udgivelse der lydmæssigt spænder bredt og byder på ting lige fra elektroniske beats med strygere og synthesizers, til akustiske sange uden trommer. Udover dette udforsker de to rappere et tekstunivers, hvor poesi har høj prioritet.
Duoen har netop vundet prisen for "Bedste Tekniske Udtryk" ved prisuddelingen Guldægget, med deres animerede musikvideo "ADAM" (http://www.youtube.com/watch?v=V6ZdE2KHRsk).

Live sørger San Rexus for et energisk show med et liveband bestående af trommer, guitar og vokale gæsteoptrædener.
https://da-dk.facebook.com/sanrexus
http://sanrexus.bandcamp.com/

Moon Mountain består af multiinstrumentalisten Ronnie Fischer (Jamedar Sun + Elephant Riders) og sangerinden Mona Linderoth, der med inspiration fra bl.a. Jefferson Airplane, Mazzy Star og PJ Harvey har fundet sin helt egen lyd, der kombinerer gode guitar riffs, orientalsk stemning, psykedelisk 60’er rock med en dyb og inderlig vokal.
Moon Mountain sites:
http://www.youtube.com/moonmountainmusic
http://www.facebook.com/moonmountainmusic
http://moonmountain.bandcamp.com
http://soundcloud.com/moon-mountain


20 marts 2013
Der indkaldes hermed til generalforsamling i foreningen:
Kildemose Festivalens Venner
på Muzirkus, Provst Hjortsvej 9, 5800 Nyborg - Lørdag d. 20/4 - 2013 kl. 15.00


Bite The Bullet
Har lige spist og klar til at gi' den gas kl. 21, kildemosetid!
Rock On

19 marts 2013
Velkommen til Lydens By - en stor musikbegivenhed i Struer lørdag den 1. juni 2013
Det er en stor fornøjelse, at kunne fortælle, hvordan vi med et nyt musikprojekt i Struer vil skabe noget ekstraordinært ved at gøre kvalitetsmusik inden for mange forskellige genrer frit tilgængelig for et meget stort publikum.
I løbet af dagtimerne vil vi fra sidst på formiddagen til sidst på eftermiddagen give publikum en overraskende og positiv oplevelse med musik af høj kvalitet inden for genrer som både klassisk, jazz, blues, afro, latin og tango på seks scener i det åbne byrum.


12 marts 2013
Her er der en seks stjernet anmeldelse i Gaffa, fra Papirs fremragende koncert på Muzirkus
http://gaffa.dk/anmeldelse/70257

11 marts 2013
Alexander, L. L. Guitarz, Spökraket & Papir Muzirkus 2013
er vel overstået på Muzirkus, og igen igen må vi ned på knæ i stjernestøvet og takke, for fantastisk musik....
Tak til: Muzirkus, Bryggeriet Refsvindinge, Kasper Levitation Fjord, Simon, Annette F, Birgitte & Ian, Steen & Guneva, Flemming, Robert & Markus K, Mathias, Nikolas K & endnu en Mathias samt alle dem jeg har gemt, men ikke glemt....
Special TAK til alle jer der mødte op denne lørdag og gjorde den til noget fantastisk.
DET VAR EN FORNØJELSE!Foto's fra Alexander, L. L. Guitarz, Spökraket & Papir Muzirkus 201325 februar 2013
Den 9 marts 2013 kl. 19. slår kildemosefestival.dk & Muzirkuscafe'en endnu engang dørene op for et arrangement med 2 super spændene bands.

(Ølpriserne i bund & 30.- kr. i døren)

Nyborgs egen Alexander, og de lokale helte fra Muzirkus .L & L. Guitarz sørger for opvarmningen.

Alexander regner med at spille en del af sine egne, men også nogle cover numre. Med på scenen vil der i nogle numre være andre i form af Robert, Janus og Mathias.

Spökraket is a sonic experience offering noisy sound-scapes, flipped-out improvisation, meditative drones and explorations of and excursions into the art of repetition.
In short Spökraket presents a blend of krautrock, shoegaze, neo-psychedelia and the minimalist part of ’60s garage rock. They insist on a DIY-approach; recording using reel-to-reel tape recorders (a four-track on the first album; upgraded to an eight-track thereafter) and "pinging" via a sound card onto a computer and back when they're out of tracks.
The band frequently invites friends to join on stage to create a huge wall of sound and a solid touch of the unpredictable.

http://spoekraket.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/Spoekraket
http://www.undertoner.dk/2012/04/spokraket-all-art-is-propaganda/


Papir is a young three-piece from Copenhagen, Denmark who has played together for years under various names while slowly, but surely, perfecting their unique brand of semi-improvisational psychedelic rock. Based around Christoffer Brøchmanns complex and powerful drumming Papir creates instrumental journeys – organic structures of sound that move forward with the hypnotic groove of Can or electric Miles Davis through euphoric peaks, thunderous riffs and beautiful cosmic dronescapes.
Nicklas Sørensens guitar playing displays his love for fuzzed-out psychedelic rock from the 1960s and 1970s but also has a highly melodic aspect that reveals his admiration for German heroes Michael Rother and Manuel Göttsching. Similarly Christian Becher Clausen’s bass playing covers a wide palette of ideas and sounds – sometimes using the instrument as a solid groove-maker and other times as a tool for crea- ting spacy soundscapes and drones. As a unit the three members achieve what the great power trios of the 1960s did at their most fertile: the ability to combine each aspect of the band into a whole that surpas- ses the sum of its parts.
Following their self-titled debut LP that came out on Copenhagen label Red Tape last year, Stundum is obviously an entirely different beast that sees the band channeling into a much more free and vital sound. Monday, which takes up the entire B-side on the vinyl version is the centerpiece of Stundum. Here the band demonstrates their ability to combine individual musical skills with a wide ranging pool of inspiratio- nal sources. The music builds, swells and evolves almost like an organic natural process – building something which is almost beyond categorization, not really belonging to any specific musical era or scene. Had this album been released ten years ago one might have been tempted to describe it as psychedelic post-rock – but no genre tags, however inventive, does full justice to Papir’s music. Neither does more traditional tags such as krautrock, prog, space-rock or stoner-rock, although none of them are completely off the mark.

https://www.facebook.com/papirband?fref=ts

Papir – suveræn psych-ekspedition skriver Soundvenue

25 februar 2013


20 februar 2013

Morgan Square, Muzirkus februar 2013

19 februar 2013


16 februar 2013
Papir – suveræn psych-ekspedition skriver Soundvenue.
https://soundcloud.com/elparaiso/papir-iii-i-wav

12 februar 2013
Acid Twin, Morgan Square & Heavy Friends er vel overstået på Muzirkus, og igen igen må vi ned på knæ i stjernestøvet og takke, for fantastisk musik....
Muzirkus, Bryggeriet Refsvindinge, Jan V, Annette F, Steen & Guneva, Robert & Markus K, samt alle dem jeg har gemt, men ikke glemt....
Special TAK til alle jer der mødte op denne lørdag og gjorde den til noget fantastisk.
Det var en fornøjelse!


11 februar 2013


29 januar 2013
Den 9 februar 2013 kl. 19. slår kildemosefestival.dk & Muzirkuscafe'en endnu engang dørene op for et arrangement med 3 super spændene Aarhus bands.
(Gratis adgang, og ølpriser i bund)

Heavy Friends
Heavy Friends spiller en solid blanding af "lige på og ufortyndet" garagerock ala' The Stooges,
samt et mere støjet og udsyret lydunivers med masser af FUZZ. Musikken inkorporer atmosfæriske elementer fra både shoegaze og syre, men uden at den rå energi bliver nedtonet.
Link: https://soundcloud.com/heavyfriends

Acid Twin
Acid Twin har base i Århus og rod i inspirationer fra den engelske space/noise/psych rock scene fra slut 80´erne.
Bandet består af Jacob Frederiksen (guitar/vocals), Victor Nam Chu Christensen Kim (guitar/drums) og Solveig Korsgaard Roseth. (synth/bass)
Acid Twin befinder sig et sted svævende i dybet mellem noise-pop og psych-gaze, man taber næsten pusten i desperationen og mørket, men samtidig er bandets udtryk så umiddelbart kompromisløst og intenst tilstedeværende, at det har en nærmest hypnotisk euforiserende virkning. Det her er Barbed Wire Kisses without the kisses, helt inde under huden hvor smerten og dens lindring er ligeværdige og uadskillelige.
Acid Twin er en direkte dopamin injektion, der medfører og afkræver absolut tilstedeværelse i nuet og i mørket – og som gør det svævende og vidunderligt
.
Links: https://soundcloud.com/acidtwin  

Morgan Square
Morgan Square spiller psykedelisk rockmusik af den gamle skole, der fyrer op under kedelen og farver atmosfæren med ligetil konfronterende rock n’ roll. Kvartetten lader tamburinen flyve rundt mellem lydmurer af skæve guitarer og summende orgel i et tekst-univers, der forsøger at rive folk med til en syret verden.
Link: http://www.facebook.com/MorganSquare


Thorkild har leget lidt med de gamle Causa Sui optagelser fra Kildemose 2011 -
Causa Sui = årsag til sin egen væren.

Video 2011

26 januar 2013
Paw Eriksen
Nu har jeg i to weekender spillet på bagrund af frivillige folk der brænder for rocken og hvor er det optur at de folk stadig findes!
Kildemose og Gimle i er for VILDE!!
ROCK ON


21 januar 2013
L. L. Guitarz, KHOLORS , UNNAMED UNKNOWN, BITE THE BULLET, SHIVAS NAT er vel overstået på Muzirkus, og igen igen må vi ned på knæ i stjernestøvet og takke, for fantastisk musik....
Muzirkus, Bryggeriet Refsvindinge, Simon, Jan V, Annette F, Flemming & Mette, Tony Steen & Guneva, Markus K, samt alle dem jeg har gemt, men ikke glemt....
Special TAK til alle jer der mødte op denne lørdag og gjorde den til noget fantastisk.
Det var en fornøjelse!


18 januar 2013

L. L. Guitarz.

<< - >>